Κατηγορίες

Κατ’οίκον Νοσηλεία

Κατ’οίκον Νοσηλεία

Η εταιρεία μας διαθέτει δίκτυο ειδικευμένων νοσηλευτριών, οι οποίες διαθέτουν την απαιτούμενη εκπαίδευση και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, ώστε να παρέχουν υπηρεσίες νοσηλευτικής φροντίδας. Υπηρεσίες όπως, τον έλεγχο και παρακολούθηση των ζωτικών σημείων ενός ασθενούς, τη φροντίδα ενός τραύματος, την αλλαγή επιδέσμων, την παροχή παρεντερικής διατροφής, την ταξινόμηση και χορήγηση φαρμάκων σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού, την επισήμανση πιθανών παρενεργειών των φαρμάκων, ώστε να βοηθήσει στην έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση τους, πάντοτε σε συνεργασία με το γιατρό σας.

 

 

Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους πρόληψης, προκειμένου να αναγνωριστούν έγκαιρα πιθανά προβλήματα υγείας και να ληφθούν έγκαιρα τα κατάλληλα μέτρα για την αντιμετώπιση τους ώστε να μην εξελιχθούν δυσάρεστα, είναι η τακτική και προσεκτική παρακολούθηση των ζωτικών σημείων, όπως των παλμών που παρατηρούνται στις αρτηρίες και προκαλούνται από τις συσπάσεις της καρδιάς, της αρτηριακής πίεσης που προκαλείται στο αίμα από τη συστολή και τη διαστολή της καρδιάς, και η θερμοκρασία σώματος.

Η επιμελής επαγγελματική φροντίδα στο σπίτι από μια εκπαιδευμένη νοσοκόμα, θα συμβάλει αποφασιστικά στην αποτροπή πιθανών λοιμώξεων ή άλλων δυσάρεστων επιπλοκών. Σε συνεργασία με το γιατρό σας όπου απαιτείται, θα φροντίσει για τον σωστό καθαρισμό της πληγής, την αλλαγή των επιδέσμων, ενώ θα σας βοηθήσει και στη διαχείριση των αντιβιοτικών φαρμάκων. Επίσης, θα σας παρέχει συμβουλές ώστε να αναγνωρίσετε έγκαιρα πιθανές επιπλοκές, θα παρακολουθεί την εξέλιξη της ανάρρωσης, θα σας βοηθήσει στη διαχείριση του πόνου, και αν χρειάζεται θα έρθει σε επικοινωνία με το γιατρό σας προκειμένου να τον ενημερώσει προφορικά ή και με φωτογραφίες του τραύματος, και να τον συμβουλευτεί.

Η εκπαιδευμένη νοσοκόμα μπορεί να παρέχει την λήψη καθημερινής ενέσιμης φαρμακευτικής αγωγής σε διάφορες περιπτώσεις όπως ο ζαχαρώδης διαβήτης, όπου χρησιμοποιούνται ενέσεις ινσουλίνης, η πρόληψη θρόμβωσης που αντιμετωπίζεται με τα κατάλληλα θρομβολυτικά σκευάσματα, η θεραπεία γονιμότητας, και άλλες καταστάσεις. Σε συνεργασία πάντα με το γιατρό σας προκειμένου να καθοριστεί το φαρμακευτικό σκεύασμα, που θα χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία και βέβαια η σωστή δοσολογία, καθώς και ο έλεγχος των δόσεων και η παροχή των ενέσιμων φαρμάκων στο χώρο σας, όσο συχνά χρειάζεστε.

Τέλος, η νοσοκόμα στο σπίτι μπορεί να σας βοηθήσει στη σωστή ταξινόμηση και γενικότερη διαχείριση των φαρμάκων σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας, να δώσει συμβουλές υπενθύμισης λήψης, και προστατευτικών μέτρων κατά της διάβρωσης των φαρμάκων, να προετοιμάσει την καταμέτρηση και ταξινόμηση των φαρμάκων και να ελέγξει τις συνταγές και τις ημερομηνίες λήξης. Σε συνεργασία με τον γιατρό σας μπορούν να αποφευχθούν πιθανές ανεπιθύμητες αλληλεπιδράσεις μεταξύ των σκευασμάτων που λαμβάνετε.

 

Τιμοκατάλογος υπηρεσιών για κατ’ οίκον επίσκεψη νοσηλεύτριας

Οι νοσηλευτικές υπηρεσίες παρέχονται με επίσκεψη στο σπίτι και το κόστος ισχύει για παροχή υπηρεσιών μόνο στην Αθήνα, σε απόσταση ως και 20km από το κέντρο. Στο κόστος δεν περιλαμβάνονται φάρμακα, αναλώσιμα και εξοπλισμός. Για επισκέψεις σε μεγαλύτερες αποστάσεις από το κέντρο, εντός ή εκτός πόλης, οι τιμές επιβαρύνονται με πρόσθετο κόστος 0,50 euro ανά χιλιόμετρο. Σε περίπτωση που κατά τη διάρκεια της ίδιας επίσκεψης, εκτελούνται περισσότερες από μια υπηρεσίες, για κάθε επιπλέον υπηρεσία, παρέχεται έκπτωση 50%, θεωρώντας ως πρώτη υπηρεσία εκείνη που έχει το μεγαλύτερο κόστος. Όταν κατά την ίδια επίσκεψη παρέχονται τέσσερις ή περισσότερες υπηρεσίες, ισχύουν μεγαλύτερες εκπτώσεις που γίνονται κατόπιν συμφωνίας.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

      ΤΙΜΕΣ      

Αιμοληψία

15,00€

Αιμοληψία και μεταφορά

25,00€

Λήψη αερίων αίματος

40,00€

Συλλογή ούρων & βιολογικών υγρών

15,00€

Συλλογή ούρων & βιολογικών υγρών & μεταφορά

20,00€

Ολοκληρωμένη ατομική υγιεινή

30,00€

Φλεβοκέντηση τοπ/ση περ/κου καθετήρα

30,00€

Ενδ/βια χορήγηση φαρμ. αγωγής ( ορών-φαρμ )

25,00€

Ενδομυϊκή ένεση

15,00€

Υποδόρια ένεση

15,00€

Μέτρηση σακχάρου αίματος

15,00€

Μέτρηση σακχάρου αίματος & χορ. ινσουλ.

25,00€

Χορήγηση παρεντερικής σίτισης

30,00€

Χορήγηση εντερικής σίτισης

15,00€

Αλλαγή περ. τραυμ. – κοπή ραμμάτων

25,00€

Φροντίδα αλλαγή κολοστομίας

25,00€

Φροντίδα αλλαγή ουρητηροστομίας

25,00€

Φροντίδα αλλαγή νηστ/μίας ειλεοστομίας

25,00€

Πρόληψη φροντίδα κατακλίσεων

30,00€

Οξυγονοθεραπεία – χορ. φαρμ. με νεφελ.

20,00€

Φροντίδα τραχειοστομίας – βρογχοαναρρόφηση

40,00€

Βρογχοαναρρόφηση

30,00€

Καθετηριασμός ουρ. κύστης τοποθ. ουροκαθε.

30,00€

Καθαρτικός υποκλυσμός

40,00€

 

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ-ΙΑΤΡΙΚΕΣ

 

Τοποθέτηση κεντρικού καθετήρα

150,00€

Αλλαγή τραχειοσωλήνα

80,00€

Εκκενωτική παρακέντηση θώρακος

150,00€

Εκκενωτική παρακέντηση κοιλίας

150,00€

Τοποθέτηση Levin

80,00€

 

- Οι τιμές επιβαρύνονται με ΦΠΑ 23%
- Εκδίδονται θεωρημένες αποδείξεις παροχής υπηρεσιών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην ιδιωτική σας ασφάλεια ή την εφορία.

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Νοσηλευτές, για, Κατ’οίκον, Νοσηλεία, Υπηρεσίες