Κατηγορίες
AutoCpap Resmed S10 Airsense Συσκευές Θετικής Πίεσης CPAP

AutoCpap Resmed S10 Airsense

Κατασκευαστής: RESMED
Κωδικός Προϊόντος: RES-CP000001
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
1.250,00€
Ποσότητα: Καλάθι

Η Αυτόματη Συσκευή Θετικής Πίεσης Auto CPAP AirSense 10 Autoset του οίκου Resmed προσφέρει μια νέα  θεραπεία αυτόματης θετικής πίεσης αεραγωγών στους ασθενείς σας που υποφέρουν από αποφρακτική άπνοια ύπνου. 

 

Προσφέρει ένα νέο επίπεδο θεραπείας αυτόματης θετικής πίεσης αεραγωγών.

Η Αυτόματη Συσκευή Θετικής Πίεσης Auto CPAP AirSense 10 Autoset του οίκου Resmed προσφέρει ένα εντελώς νέο επίπεδο θεραπείας αυτόματης θετικής πίεσης αεραγωγών (automatic positive airway pressure - APAP) στους ασθενείς σας που υποφέρουν από αποφρακτική άπνοια ύπνου.

Η AirSense 10 AutoSet της ResMed είναι μία αυτόματη CPAP συσκευή που ρυθμίζει την πίεση του αέρα κατά τη διάρκεια του ύπνου για ασθενείς με υπνική άπνοια.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός του CPAP AirSense 10 AutoSet προσφέρει μια κομψή εμφάνιση στο προσωπικό σας χώρο και άνετη μεταφορά! Διαθέτει εύκολες ρυθμίσεις έναρξης και ελέγχου.

Το AirSense 10 AutoSet CPAP της ResMed ενσωματώνει πολλές πρωτοποριακές τεχνολογίες, όπως η EPR, προσφέρει την χαμηλότερη δυνατή πίεση καθ' όλη τη διάρκεια του ύπνου και το σύστημα SmartStart που σας επιτρέπει να ξεκινάτε την θεραπεία για την υπνική άπνοια κάθε φορά που φοράτε τη CPAP μάσκα σας χωρίς να πιέζετε το κουμπί Start!

Η συσκευή διαθέτει αισθητήρα φωτεινότητας του περιβάλλοντος χώρου καθώς και την λειτουργιά AutoRamp.

Ο αλγόριθμος AutoSet προσφέρει την ιδανική πίεση καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας. Όταν το επεισόδιο της άπνοιας ή υπόπνοιας εκδηλώνεται, η πίεση αυξάνεται ελαφρά κατά τέτοιο τρόπο, ώστε η παρεχόμενη πίεση να είναι η ελάχιστη δυνατή.

Η ανίχνευση όλων των επεισοδίων στους ασθενείς με υπνική άπνοια γίνεται πάντα σε πραγματικό χρόνο. Ο αλγόριθμος AutoSet μειώνει την πίεση με την λήξη του επεισοδίου. Η συσκευή CPAP ResMed AirSense 10 AutoSet ανιχνεύει τις άπνοιες διαχωρίζοντάς τις σε κεντρικές (CSA-central sleep apnea) και σε αποφρακτικές (CSR-Cheyne Stokes Respiration). Η συγκεκριμένη ανίχνευση βοηθά την θεραπεία και την στόχευσή της.

Το σύστημα EPR προσφέρει περισσότερη άνεση κατά την φάση της εκπνοής. Ο EPR, είναι ένας αλγόριθμος υψηλής ευαισθησίας που μειώνει την πίεση της μάσκας CPAP στο ελάχιστο δυνατό επίπεδο κατά την φάση της εκπνοής. Καταγράφει την αναπνοή σε πραγματικό χρόνο, και αναπροσαρμόζει την δράση του συνεχώς, παρέχοντας μια ηπιότερη πίεση. Ο EPR διαθέτει 3 διαφορετικά επίπεδα ρύθμισης, καθώς και την επιλογή της ολικής απενεργοποίησης.

Η συσκευή CPAP AirSense 10 AutoSet επιτρέπει την λεπτομερή καταγραφή όλων των ενδείξεων των επεισοδίων σχετικά με την υπνική άπνοια, πάνω στην οθόνη, όπως για παράδειγμα τις συνολικές ώρες λειτουργίας, τις διαρροές και τις στεγανοποιήσεις της μάσκας CPAP, τις λεπτομέρειες υγρασίας και θερμοκρασίας του αέρα, τον μέσο όρο ωρών λειτουργίας, τα επεισόδια που εμφανίζονται ανά ώρα και τον δείκτη υπνικών επεισοδίων AHI.

Το νέο χαρακτηριστικό AutoRamp ανιχνεύει αυτόματα πότε ο χρήστης κοιμάται, εκκινώντας την κανονική λειτουργία της συσκευής! Η λειτουργία AutoRamp παρέχει την ελάχιστη πίεση (πίεση άνεσης) κατά την φάση της κατάκλισης πριν κοιμηθεί ο χρήστης, ώστε να μπορέσει να κοιμηθεί άνετα αφού πρώτα χαλαρώσει.

Εγγύηση 2 χρόνια

Προσοχή: Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η μασκα και η υπηρεσία  AirViewTM 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: