Έχετε 0 προϊόντα στο καλάθι σας
Σύνδεση |  Εγγραφή
Κατηγορίες προϊόντων
Αναλώσιμα Ιατρικά Υλικά
Αναπνευστική Υποστήριξη
Διαγνωστικές Συσκευές
Εκπαίδευση
Ενοικίαση Κατ' Οίκον Εξοπλισμού
Ιατρικός Εξοπλισμός
Κατ' οίκον Νοσηλεία
Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός
Ορθοπεδικά Είδη
Προσωπική Υγεία
Πρώτων Βοηθειών Εξοπλισμός
Υπηρεσίες

Επιλογές αγοράς

ΚατασκευαστήςΤιμή προϊόντος


Προτεινόμενα

Σχετικά με μας

 

Το mymedical.gr αποτελεί την πραγμάτωση της βαθιάς μας επιθυμίας να δημιουργήσουμε ενα ηλεκτρονικό κατάστημα, εστιαζόμενοι στην ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου για γρήγορη, άμεση και αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υγείας.


Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας και της κατ’οίκον νοσηλείας από το 2006. Στα χρόνια αυτά ανέπτυξε ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών, που περιλαμβάνει όλους τους επαγγελματίες από το χώρο της υγείας, ιατρούς, νοσηλευτές και βιοϊατρικούς μηχανικούς. Βασική επιδίωξή μας είναι η απόκτηση αμοιβαίας σχέσης με τους παρόχους και τους καταναλωτές υπηρεσιών υγείας, η οποία θα βασίζεται σε υψηλές αρχές και ιδανικά.

 

Σταθερή πολιτική της εταιρείας είναι να εξασφαλίζει στους καταναλωτές τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα χαμηλά λειτουργικά της έξοδα ως κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία που προσφέρουν τα επώνυμα προϊόντα.

 

Για το λόγω αυτό η επιλογή των κατασκευαστικών οίκων, των οποίων τα προϊόντα αντιπροσωπεύουμε έγινε με γνώμονα την υψηλή τεχνολογία, την εργονομία και την άριστη ποιότητα τους.

 

Βασιζόμενοι στην φιλοσοφία μας, κάνουμε πράξη την ιδέα μας και προσφέρουμε την «Ποιότητα στην Υπηρεσία της Υγείας».

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Δημητρακοπούλου 18-22, 
11742, Μακρυγιάννη, Αθήνα
Τηλ: 210.92.29.534
Fax: 210.92.29.562
E-mail: info@mymedical.gr

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ